CHP’li Kırılmaz’dan,MHP’li Kılavuz’a sert cevap

CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a ilişkin sert açıklamalarda bulundu.
CHP-MHP arasında gerilim tırmanıyor. MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un CHP’li isimlere yönelik sarf ettiği sözlere CHP tarafından da aynı doz sertlikte yanıtlar geldi. Son olarak CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili konuşan MHP’li Kılavuz’a yanıt bu kez CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz’dan geldi. CHP’li Kırılmaz şu ifadelerle Kılavuz’a yüklendi:

“VATANDAŞIN GERÇEK GÜNDEMİ OLAN GEÇİM DERDİNİN ÜSTÜNÜ ÖRTME ÇABASINDASINIZ”

“Vatandaşın arasına karışıp destek isteyememenizden de dersinize çalışmadığınızı anlıyoruz. Maalesef şahsınız evine ekmek götürme çabası içerisinde bulunan binlerce emekçiyi zan altında bırakarak belediyede terörle ilişkisi bulunanlar olduğu gibi asılsız ithamlarda Bulunmuştur. Bu iddiaların vatandaşın gerçek gündemi olan geçim derdinin üstünü örtme çabası olduğunun farkındayız.”
“MERSİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRDÜKÇE MUTSUZLUĞUNUZ DİLİNİZE YANSIYOR”
“Mersin hak ettiği değeri gördükçe mutsuzluğunuz dilinize yansıyor. Sen hiç merak etme Olcay Kılavuz! Ekmek yediği yere nankörlük eden hiçbir vatansız Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmamaktadır. Ama biz ihanet edenleri, ülkenin kılcal damarlarına kadar sızanlara belediyelerin, devletin her kademesinin kapılarını açanları çok iyi biliyoruz. Siz de onlarla ortak olduğunuz için siz de iyi bilirsiniz!”
“TERÖRLE İLİŞKİSİ OLAN KİŞİLERİ PAYLAŞMAZSANIZ ŞEREFSİZSİNİZ”
“Vahap Seçer’in halk için halkla beraber yönettiği Mersin’de, halka hizmet eden belediye personellerinden terörle ilişkisi olan kişiyi ya da kişileri kamuoyuyla paylaşmazsanız namertsiniz, şerefsizsiniz. Vatandaşın boğazından geçecek sıcak bir çorbayı, garibanın kışın nasıl geçineceğini, engellilerin hayatını kolaylaştırmayı, yaşlıların bakımlarının yapılmasını, çocukların içeceği sütü, Mersinlinin hayali olan metroyu ve bu bölgede sizin gibi sadece seçim zamanı yaşayan insanları değil, Mersin’i ömür bilmiş tüm canlıları düşünen belediye başkanı, teröre destek veren veya buna göz yuman kimseyi Mersin’de çalıştırmaz, barındırmaz.”
“TERÖRE ASIL DESTEK VEREN KİMDİR BİLİYOR MUSUN MİNİK ORTAK?”
“Teröre asıl destek veren kimdir biliyor musun minik ortak? Habur’da terörist elebaşının mektubunu okutan, çadır mahkemelerde aziz vatanımızın askeri yetkili kademelerini yargılayan, Cumhuriyet Bayramında Barzani peşmergelerinin Misak-ı Milli sınırları içerisinde konvoylarla geçmesine göz yuman, işine geldiğinde Kürt kardeşim, işine gelmediğinde sadece etnik kökünden ve kökeninden dolayı bir kesimi terörist ilân eden, sadece İstanbul giderse vanalarımız kapanır zihniyetiyle oy için terörist elebaşının mektubunun kardeşine okutulmasına sessiz kalan sizlersiniz.”
“VARLIĞINIZ BU ÜLKE İÇİN BEKA SORUNUDUR”
“Milletin gözü önünde Vatan-Millet-Sakarya nidaları atıp, perde arkasında Süleyman Şah türbesini kaçıranlara hep beraber destek verenlersiniz. Varlığınız bu ülke için beka sorunudur. Artık tuzunuz kokmuştur. Mersinli olmayan zatı halinize Mersin halkı ilk seçimlerde cevabı sizlere zarf içerisinde iletecek, yedek kulübesine sizi oturtacaktır. Siz de bekleyin Kılavuz Beyefendi. Gitti gidiyor tiran!”
Başa dön tuşu
1xbet giriş