ÇBK: Final Four Aşkına

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek final rövanşında Mersin’de oynayacağı LDLC Asvel Feminin maçının hazırlıklarına başladı.

KUANİTRA SEZONU KAPATTI
Önemli maç öncesi açıklamalarda bulunan Başantrenör Akkaya, “Aşil tendonu kopan Kuanitra sezonu kapattı. Bizim için çok büyük bir kayıp oldu. Şimdi daha fazla efor sarf edip bu açığı kapatmamız gerekecek. Asvel karşısında öndeyiz ama bu turu geçtiğimiz anlamını taşımıyor. Rakip iyi bir takım ve rövanş maçı zor olacak. Bütün taraftarlarımızın gelip bizi desteklemesini istiyoruz” dedi.

Fransa deplasmanında rakibini 64-77 mağlup ederek tur için önemli bir avantaj elde eden Çukurova Basketbol, rövanşı da kayıpsız geçmesi halinde adını Final Four’a yazdıracak. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve aldığı sonuçlarla bu iddiasını kanıtlayan Mersin temsilcisinin EuroCup’a ulaşmak için oynayacağı son 2 maçı kazanması halinde mutlu sona ulaşacak.

MAÇA GİRİŞ VE ULAŞIM ÜCRETSİZ
17 Mart Perşembe günü saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak olan salona girişler ücretsiz olacak. Maça gelmek isteyen Mersinliler, 17.30-18.30 saatleri arasında Forum AVM ve Edip Buran Spor Salonu önünden kalkacak servislerle salona ulaşım sağlayabilecek.

Başa dön tuşu
1xbet giriş