Bitci Kadınlar Türkiye Kupası heyecanı Mersin Yenişehir’de başlıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu 2022 Bitci Kadınlar Türkiye Kupası heyecanı Mersin’de, Yenişehir Belediyesinin ev sahipliğinde başlıyor.  22-26 Mart tarihleri arasında düzenlenecek turnuva için ligin en iyi takımları karşı karşıya gelecek.

Yenişehir Belediyesi yılın en önemli basketbol olaylarından biri olarak gösterilen  Bitci Kadınlar Türkiye Kupası’na ev sahipliği yapıyor. Mersinli basketbolseverler, HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde üstün başarı gösteren kulüplerin kupa heyecanına ortak olacak.

Mersin temcilsici Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesinin de mücadele edeceği turnuvada Fenerbahçe Safiport, Galatasaray, Nesibe Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyespor, OGM Ormanspor ve Botaş, şampiyonluk için Servet Tazegül Spor Salonu’nda parkeye çıkacak.

22 Mart Salı günü Nesibe Aydın – Bursa Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak turnuvada, tek maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından 24 Mart Perşembe günü yarı final heyecanı yaşanacak. Bitci Kadınlar Türkiye Kupası’nda final karşılaşmasının tarihi ise 26 Mart 2022 Cumartesi günü. Maçların biletleri ise biletix’te satışa sunuldu.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak maç programı şu şekilde:

22 Mart Salı

16.30 Nesibe Aydın – Bursa Büyükşehir Belediyespor

19.30 Fenerbahçe Safiport – Galatasaray

23 Mart Çarşamba

17.00 OGM Ormanspor – Botaş

19.30 ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi – Hatayspor

24 Mart Perşembe

17.00 1. Yarı final karşılaşması

19.30 2. Yarı final karşılaşması

26 Mart Cumartesi

15.00 Final

Başa dön tuşu
1xbet giriş