Başkanı Gültak; Mersin Hal esnafını ziyaret etti

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği ile Mersin Sebze ve Toptancı Tüccarlar Dayanışma Derneği’ni, ardından da hal esnafları ile meyve-sebzeleri kasalara dizen veya paketleme yapan kadın işçileri ziyaret etti. 

Ziyarete, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Refik Bağsız ile başkan yardımcıları da katıldı. İlk olarak, Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Münir Şen ve işletme sahipleri ile kahvaltı yapan Başkan Gültak, ardından Hal’de bulunan onlarca işletmeyi tek tek gezerek esnaf ve işçilerle sohbet etti. Belediye olarak, 2 buçuk yıl içerisinde ilçeye ve vatandaşlara kazandırdıkları hizmet ve projeleri de kısaca anlatan Başkan Mustafa Gültak, gün içerisinde Hal Camisi’nde de incelemelerde bulundu. Camiye bir taziye evi kazandırılması ve tuvaletlerinin yenilenmesi için proje hazırladıklarını kaydeden Başkan Gültak, önümüzdeki birkaç hafta içinde de ihaleye çıkılarak birkaç ay içinde tüm eksiklerin tamamlanacağını ifade etti.

“Kentimiz ticaretinin döndüğü bir merkez”

Ziyareti hakkında bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Toptancılar Kompleksi’nin, kentin ticaretinin döndüğü çok önemli bir merkez olduğunu ifade ederek; “Esnaflarımızı, meslek odalarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi devamlı ziyaret ediyoruz. Çünkü hem sunduğumuz hizmet ve çalışmaları yerinde kontrol ediyoruz hem de halkımıza verdiğimiz sözlerin yerine getirilip getirilmediğini görüyoruz.

Bugünkü ziyaretimizde de hem Mersin Hali’ni görmek, esnafımızla sohbet etmek hem de ekiplerimizin burada yaptığı işleri takip etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Dernek yöneticilerimizin ve esnaflarımızın bir takım taleplerini ve önerilerini dinledik. Belediye olarak bu talepleri en kısa sürede gerçekleştirmek için çalışacağız. Sıcak karşılamaları nedeniyle dernek başkanlarımıza, hal esnafımıza ve halde çalışan işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş