Başkan Yılmaz,hemşehrilerini 29 Ekim Cumhuriyet bayramı konserine davet etti

Toroslar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümünü pop müzik sanatçısı Buray’ın konseriyle kutlayacak.

29 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Akbelen Mahallesi’nde bulunan Koray Aydın Stadı’nda gerçekleştirilecek konserde Buray, sevilen şarkılarını Mersinliler için söyleyecek.“Cumhuriyet Ateşi Hiç Sönmeyecek”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhuriyet coşkusunu her zaman olduğu gibi hep birlikte yaşayacaklarını ifade ederek, 7’den 70’e tüm hemşehrilerini konsere davet etti.

“Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek” diyen Başkan Yılmaz; “Cumhuriyetimizin 98’inci yılını Buray Konseri ile kutluyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz. Millet olmak demek tek ses, tek yürek olmak demektir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin gücüyle cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek” dedi.

Tüm hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramı’nı da kutlayan Başkan Yılmaz; “Cumhuriyeti yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş