Başkan Yılmaz; Mersin ve Toroslar’dan 350 kadın ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin ve Toroslar’dan 350 kadın ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. 350 kadınla Ata’nın manevi huzuruna çıkan Başkan Yılmaz’a, eşi Meltem Yılmaz ve kızları da eşlik etti.

Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak en büyük hedefimiz,eğitimden sağlığa, sanattan spora ve siyasete kadar hayatın her alanında büyük emekleri olan kadınlarımızın mutlu ve umutlu olduğu bir kent oluşturmaktır. Bu noktada kadınlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bu Topraklar, Kadınlarımız, Analarımız Sayesinde Geçilmez Olmuştur”

Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miras olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz; “Kadınlarımız, tarih boyuncu milli mücadele döneminde en ön safta yer aldı. Bizim destanımız, kadınıyla, erkeğiyle tüm dünyaya örnek olmuş bir destandır. Eşim, çocuklarım ve Mersin’den 350 hanımefendi ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkmanın mutluluğunu yaşadık. Atamızı ve silah arkadaşlarını yad ettik. Ruhları şad olsun. Anıtkabir’de, verilen mücadele ve o mücadelenin detayları, hangi şartlarda Kurtuluş Savaşı’nın kazanıldığı ve Cumhuriyet’in nasıl kurulduğuna ilişkin çok detaylı içerik var. Ulu Önderimiz Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerinde bulundu.

Başkan Yılmaz, beraberindeki kadınlarla Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi, eşi ve çocuklarıyla birlikte Anıtkabir’in içindeki müzeyi de ziyaret etti.

Mersinli kadınlar ise kendilerine Atatürk’ün manevi huzurunda bulunma fırsatını sağlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş