Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin Rotary Kulüpleri’nin Cumhuriyet Balosu’na katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin Rotary Kulüpleri’nin Cumhuriyet Balosu’nda yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kazanımlarına ve değerlerine karşı sürdürülen yıpratma çabalarına en güzel cevabı; tıpkı burada olduğu gibi birliğimizle, beraberliğimizle veriyoruz ve vermeye de devam etmeliyiz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin’de bulunan Rotary Kulüpleri’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na katıldı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlayan Başkan Vekili Gülcan Kış, “Cumhuriyet; dil, din, ırk, mezhep, inanç, cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm yurttaşların aynı hakka sahip olmasıdır. Çünkü Cumhuriyet; büsbütün bir hayatın müjdecisidir aslında” dedi.

“Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılına taşımakla sorumluyuz”

Divan Otel’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na geçmiş dönem Guvernörleri Erhan Çiftçioğlu ve eşi Fazıla Çiftçioğlu, Serhan Antalyalı ve eşi Zümrüt Antalyalı, Kemal Kertez, Mersin’de bulunan 10 kulüp başkanı ve kulüp üyeleri katıldı. Cumhuriyete sahip çıkmanın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden Gülcan Kış, “Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılına taşımakla sorumluyuz. Cumhuriyetimizi yükseltmek ve yüceltmek birinci hedefimizdir. Bu hedef, hepimize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Cumhuriyetimizin kazanımlarına ve değerlerine karşı sürdürülen yıpratma çabalarına en güzel cevabı; tıpkı burada olduğu gibi birliğimizle, beraberliğimizle veriyoruz ve vermeye de devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“Cumhuriyet kenti olan güzel Mersin’e sahip çıkma sözümüz var”

Cumhuriyeti yaşatmak için söz verdiklerini belirten Başkan Vekili Gülcan Kış, “Mustafa Kemal Atatürk’e; Cumhuriyet kenti olan güzel Mersin’e sahip çıkma sözümüz var. Tüm Rotary Kulüpleri’nden arkadaşlarımın da bu inançla, bu kararlılıkla hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışacaklarına yürekten inanıyorum. Yüreği Cumhuriyet coşkusuyla dolu olan herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle ve duygularımla kutluyorum. Cumhuriyetimizin 98’inci kuruluş yıldönümünde ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyorum” dedi.

Kulüp başkanlarına plaket takdiminin gerçekleştiği baloda zeybek oyunu ve tango dans gösterisi de yapıldı.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş