Başkan Tarhan’a “Alevi Dostu” Unvanı

Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şubesi, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın desteğiyle Tunceli’ye ziyarette bulundu. Şube Başkanı ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ferdi Koç’un da yer aldığı ziyaretler kapsamında bölgede yer alan Alevi köyleri ve ibadethaneleri gezildi.

Mezitli Belediyesinin desteğiyle daha önce de inceleme gezileri düzenlediklerini belirten Ferdi Koç, Başkan Neşet Tarhan’a teşekkür etti. Başkan Tarhan’ın gezi boyunca sorunsuz şekilde gezebilmeleri adına her türlü kolaylığı sağladığını belirten Koç, videolu bir mesaj yayınlayarak, “Mutlu Mezitli’nin mimarı Başkanımız Neşet Tarhan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Herkese eşit şekilde davranan başkanımız bu konuda son derece duyarlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Gerek bir belediye başkanı olarak gerekse iyi bir dostumuz olarak her zaman onu yüreğimizde taşıyoruz. Sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Başkan Tarhan’ın Mezitli Cemevinin bu seviyeye gelmesinde de büyük katkıları olduğuna vurgu yapan Koç, “Mezitli Cemevimizin arsasından inşaatının bu noktaya gelmesinde büyük katkılar sağladı. Kendisini tam bir Alevi dostu olarak görüyoruz. Ben inanıyorum ki diğer belediye başkanları da Neşet Tarhan Başkanımızı örnek alıp bölgelerinde bulunan farklı inanç guruplarına destek olurlar. Oralarda yapılan Cemevlerini bir an önce bitirilmesini sağlarlar” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş