Başkan Seçer’den Nikah Memuru Dilek Yörük’e Teşekkür Belgesi

Başkan Seçer, kıydığı nikahlarda verdiği tavsiyelerle adeta fenomen haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Dilek Yörük’e Teşekkür Belgesi verdi. Dilek Yörük’ü kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Seçer, “Belediyemizin, öncelikle şehrimizin tanıtımına çok yararı oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kıydığı nikahlarda verdiği tavsiyelerle adeta fenomen haline gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde Nikah Memuru olarak görev yapan Dilek Yörük’e Teşekkür Belgesi verdi. Dilek Yörük’ü kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Seçer, “Belediyemizin, öncelikle şehrimizin tanıtımına çok yararı oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal medyada milyonlara ulaştı

Başkan Seçer’in “Kutluyorum. Bir hayli gündeme oturdunuz Türkiye’de. Şöhret oldun.  Nasıl bir duygu?” cümleleri üzerine Nikah Memuru Dilek Yörük, “Sürpriz oldu. Güzel bir duygu Başkanım. Bir de 20 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı sayfalarda” ifadelerine yer verdi.

Milyonların izlediği videonun Mersin’in ve Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımı için büyük faydası olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Bunun yanında tabi vatandaş memnuniyeti de ön planda oldu. O da güzel bir şey. Bundan sonra da herkes ‘bizim nikâhımızı kıy’ diyecek. Böyle uzun uzun senden konuşma bekleyecek. O nasıl olacak?” ifadelerini kullandı. Yörük de “Sesim gitti zaten Başkanım. Zevkle yapıyorum işimi” dedi.

Yörük: “Şehir dışından gelip nikah kıydırmak isteyen var”

Başkan Seçer’in sorusu üzerine nikahlarını kıyması için kendisine gelen taleplerin arttığını söyleyen Yörük, “Şehir dışından gelip nikâh kıydırmak isteyen çok fazla var. Muhtemelen yaz aylarında çok fazla olacak” dedi. Bunun üzerine Başkan Seçer, “Desene nikâh turizmi başlıyor” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz ise “Yeni sloganımız ‘Evlenmek için Mersin’e’ olacak. Eskiden Paris’e, Roma’ya giderdi insanlar. Artık bundan sonra Mersin’e gelecekler” sözü üzerine Başkan Seçer, “Sosyete öyleydi. ‘Nikâhı, düğünü Paris’te yaptık’ derlerdi. Şimdi sosyete Mersin’de yaptık diyecek” dedi. Yörük de son olarak, “Birazcık faydamız olursa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş