Başkan Seçer izolasyon sürecinin ardından görevinin başına geçti

Başkan Seçer, yakalandığı Koronavirüs dolayısıyla evde kaldığı 9 günlük izolasyon sürecinin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek mesaisine başladı. Başkan Seçer, dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür ederek, “İnşallah kısa süre içerisinde tüm dünyada bu salgın süreci tamamlanır ve yaşam normale döner” dedi. Seçer, kar yağışı nedeniyle kentin yüksek kesimlerindeki olumsuzlukların da Büyükşehir ekiplerinin çalışmalarıyla giderildiğini vurguladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 9 günlük izolasyon sürecinin ardından Koronavirüs testinin negatif çıkması üzerine Taş Bina’ya gelerek mesaisine başladı. Başkan Seçer, ilk mesaisinde kamuoyuna açıklamada bulunarak, dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

İzolasyon süreci boyunca evden de çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Seçer, “İzolasyonun ardından geldik. Bugün Belediyedeyiz. 9 gündür evdeyim. Çalışmaları evden sürdürdük. Bu arada tabi tedavi sürecimiz iyi geçti. Zaten bunun tedavisi dinlenmek, iyi uyku ve bol bol C vitamini, iyi beslenme. Daha önce aşılarımı düzenli olduğum için de hastalığı çok hafif de diyemem ama en azından ağır atlatmadım. Zaman zaman rahatsızlık verdi ama genelde iyiydim. İşlerimiz de aksamadı” dedi.

Bu süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Seçer, “Bütün arkadaşlarımız görevlerini zaten yapıyorlar. Evden takip etme imkânım oldu. Bu süreçte olumsuz hava koşulları gelişti. Özellikle yüksek yerlerde kar yağışları bölge halkına ciddi sıkıntılar yaşattı. Ama tüm ekiplerimiz oradaydı. İş makinalarımız oradaydı. Yollarını açtılar, mahsur kalan yurttaşlarımızı kurtardılar, yardımlarına gittiler. Bugün de an itibariyle belediyedeyiz. Artık mesai buradan devam edecek. İnşallah kısa süre içerisinde de tüm dünyada bu salgın süreci tamamlanır ve yaşam normale döner. Allah herkese iyilik, sağlık versin” diye konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş