Başkan Seçer; ‘EXPO 2021 Hatay Lansmanı’na katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘EXPO 2021 Hatay Lansmanı’na katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanlarının katıldığı lansmanda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de ‘Mersin Bahçesi’ ile yerini alacağı EXPO 2021 Hatay tanıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘EXPO 2021 Hatay Lansmanı’na katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de ‘Mersin Bahçesi’ ile yerini alacağı EXPO 2021 Hatay geniş bir katılımla tanıtıldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu havalimanında karşılandı

Başkan Seçer, Hatay Havalimanı’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Ok tarafından çiçeklerle karşılandı. İstanbul’a dönmek için Havalimanı’nda olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Seçer, ardından Hatayspor-Fenerbahçe maçını izledi. Maçın ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için protokol ile birlikte Havalimanı’na geçen Başkan Seçer, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu karşıladıktan sonra EXPO 2021 Hatay’ın Antakya Alanı’na geçti.

EXPO 2021 Hatay Antakya alanı Medeniyetler Bahçesi’nde gerçekleştirilen lansmana; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Fethi Açıkel ve Ali Öztunç, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda katılımcı yer aldı.

EXPO 2021 Hatay tanıtıldı

Lansman saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, EXPO 2021 Hatay’ın tanıtım filmi ile devam etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve EXPO Genel Sekreteri İhsan Çakar tarafından EXPO 2021 Hatay sunumu yapıldı.

Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş konuşma yaptı. Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş tarafından Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na günün anısına tablo hediye edildi.

Lansman, 3 semavi dinden 6 farklı medeniyetin müzikleri ve öykülerinin harmanlandığı ‘Medeniyetler Korosu’ konseri ile devam etti.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş