Başkan Öztürk Yılmaz;“Türkiye’nin yeniliğe ihtiyacı var”

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın katılımıyla Adana İl Başkanlığının açılışı yapıldı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Biz tabela partisi değiliz. Biz kongre yapan bir partiyiz. Sokakta olan bir partiyiz.” ifadelerini kullandı.

Yenilik Partisi tüm illerde teşkilatlanmaya devam ederken son olarak Adana İl Başkanlığının açılışı Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

YENİLİK PARTİSİ TÜM TABULARI YIKARAK YENİLİK GETİRECEK

“Şu anda mecliste olan bir partiyiz. Bizim partimiz bir biat partisi değildir, itiraz partisidir, bir başkaldırıdır sisteme.” diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Türkiye’de bu zamana kadar vizyoner bir siyaset yapılamadığı için bugün bu noktadayız. Türkiye iktidar ve muhalefet arasına sıkıştırılmıştır. Biz Yenilik Partisi olarak tüm tabuları yıkarak yeniliği ülkemize ve vatandaşlarımıza getirmek istiyoruz. Yenilik her yere gelmesi için de gece gündüz çalışarak proje üretiyoruz.”dedi.

TÜRKİYE’YE YENİLİK GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yenilik Partisi ile Türkiye’nin yeniliğe kavuşacağını dile getiren Yılmaz, “Türkiye’nin yeniliğe ihtiyacı var; yeni yüzlere, yeni umutlara ve yeni başlangıçlara. Ülkemizi ayağa kaldırmak ve sorunlardan kurtarmak için Eğitimde 3Y Projemiz, tarımda DevÇiftçi projelerimiz başta olmak üzere projeler üretiyoruz. Biz sorunlardan beslenerek büyüyen değil sorunlara çözüm önerileri sunarak büyüyen bir partiyiz” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu
1xbet giriş