Başkan Kılınç;”Seçer görevini hatırlasın istedik”

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğu altındaki caddelerde hizmet yetersizliğinin kendine fatura edilmemesi için caddelere uyarı pankartları astırdı. Büyükşehir toplattı…

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğu altındaki caddelerde hizmet yetersizliğinin kendine fatura edilmemesi için caddelere uyarı pankartları astırdı. Pankartlar Büyükşehir Belediyesi  itfaiye ekipleri tarafından toplatıldı…

Pankart asma öncesinde düzenlediği basın toplantısıyla büyükşehir belediyesine ait ana caddelerde hizmetlerin yetersiz olması ve şikayetlere yol açmasını anlatan Başkan Kılınç’lar,’Hizmetin iyi verilmediği bu caddelerden halkın yoğun şikayetlerini alıyoruz. Anamur halkı bizi muhatap görüyor. Buralar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda pankartları da bu yüzden astırdık. Halkımız bilsin. Hem de sayın seçer görevini hatırlasın istedik’ dedi.

Başkan Hidayet Kılınç, 19 Mayıs Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Çevre Yolu ve İskele Mahallesinde uzun süredir alt yapı çalışması gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları bir türlü sonlandıramaması ve yağmurla birlikte yolların iyice kullanılamaz hale gelmesi Anamurluları isyan ettirdiğini öne sürerek şöyle konuştu:

“Büyükşehire ait bozuk caddeleri Anamurlular şikayet etmekten bizlerde şikayet almaktan yorulduk. Her gün onlarca vatandaşımız belediyemize başvurarak çalışma yapılan yollarla ilgili şikayetini bildiriyor. Her müracaata buranın Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu söylüyoruz ancak vatandaşımız bizden çözüm üretmemizi bekliyor. Biz daha önce İlçe belediye meclisinde Büyükşehir Belediyesine ait olan ancak acilen yapılması gereken yolların Anamur Belediyesi tarafından yapılabilmesi için karar aldık. Bunu da Büyükşehir Belediyesine ilettik. Ancak kendileri bunu uygun görmediler, biz yaparız dediler. Fakat ne bizim yapmamıza müsaade ediyorlar ne de kendileri yapıyorlar. Mersin Büyükşehir Belediyesinin hem buradaki yetkililerine hem de Mersin’de ki ilgililere defalarca bu yolu biran önce yapmaları konusunda uyarıda bulunduk. Ancak bir senedir somut bir adım göremedik. Bizde pankart asarak dikkatlerini çekmek istedik. Umarım pankartlı hatırlatmamız işe yarar ve yollar biran önce yapılarak vatandaşımızın mağduriyeti giderilir dedi.

“İş Yaparken Çok Yavaş, Pankart Sökerken Çok Hızlılar”
Anamur Belediyesine bağlı ekipler tarafından asılan pankartların 1 saat içerisinde Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye araçları ile söküldüğünü belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Mersin Büyükşehir Belediyesi bir hizmeti hayata geçireceğin de kaplumbağa hızında ilerliyor. Ancak iş pankart sökmek olduğunda aynı belediyenin hızına yetişilmiyor. Bakın biz bu pankartları dün gece yarısı astık. Hiç bir görevini takip etmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi bizim ekibimizi takip ederek pankartları 1 saat içerisinde sökmüş. Pankartı sökmelerini çok önemsemiyoruz ancak aynı hızı görevlerini yerine getirirken de görmek istiyoruz” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş