Başkan Gültak;fotoğraf severleri yarışmaya katılmaya davet etti

Akdeniz Belediyesi; “Akdeniz’de Yaşam” konulu ödüllü fotoğraf yarışmasının bu yıl ikincisini düzenliyor. Başkan Gültak, Akdeniz’in saklı kalmış tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini ortaya çıkaracak yarışmanın herkese açık olduğunu belirterek, fotoğraf severleri yarışmaya katılmaya davet etti.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Akdeniz’de Yaşam Konulu fotoğraf sergisinin bu yıl ikincisi organize ediliyor. Değerlendirmeye gönderilecek fotoğrafın, Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde çekilmesi şartı var. Yarışmaya Mersin’in her yerinden dileyen herkes katılım sağlayabilir. Yarışma başvurusu sadece kultursosyal@akdeniz.bel.tr mail adresinden yapılacak. Jüri değerlendirmesi sonucu 1’inci olan esere 5 bin TL; 2’nci gelen esere 4 bin TL; 3’üncü olan esere 3 bin TL ödül var.

En fazla 3 eserle katılım sağlanabilir

Yarışmaya gönderilecek tüm fotoğrafların Akdeniz ilçesi sınırları içinde ve 1 Ocak 2021 ile 20 Mayıs 2022 tarihleri içinde çekilmiş olması gerekiyor. Yarışmaya en fazla 3 eserle katılım sağlanabilir. Katılım sağlanacak fotoğraflar, daha önce başka bir yerde yayınlanmamış ve ödül almamış olmalı. Whatsapp üzerinden gönderilen fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacak olup, son başvuru tarihi 20 Mayıs 2022’dir.

Başkan Gültak’tan çağrı; “Yarışmamıza tüm fotoğraf severler davetli”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu yıl ikincisini organize ettiği “Akdeniz’de Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasının herkese açık olduğunu belirterek tüm fotoğraf severlere katılım çağrısı yaptı. Başkan Gültak; “Fotoğraf yarışması ile bir yandan Akdeniz ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak; ayrıca Akdeniz’in bugüne dek gün yüzüne çıkmamış saklı kalan güzelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Yarışmamız sayesinde Akdeniz’e ait zengin bir arşiv ve gelecek için güzel bir hafıza oluşturma şansı da bulacağız. Akdeniz’in tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini gün yüzüne çıkaracak yarışmaya tüm fotoğraf sanatçıları ve amatör fotoğrafçıları davet ediyorum. Bizim için özel anlamı olan yarışmamıza katılacak herkese şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

‘Akdeniz’de Yaşam’ ödüllü fotoğraf yarışması katılım kuralları

“Her fotoğrafa isim verilerek; yarışmaya katılım sağlayan kişinin iletişim bilgileriyle iletilmesi gerekmektedir. (fotoğrafa verilen isim, katılımcı adı soyadı-telefon-mail adresi). Yarışma başvurusu sadece kultursosyal@akdeniz.bel.tr mail adresinden yapılacak. Mail adresi dışında whatsapptan iletilen fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacak. Yarışma sürecine ilişkin tüm iletişimi (055276908 01) ve (05527690805) telefon numaraları üzerinden sağlanacak.

Mail ile iletilecek fotoğraflar; jpg/JPEG formatında, boyutları 2Mb’tan küçük olmamalı, 4Mb’ı da geçmemeli. Yarışmaya katılan tüm fotoğraflar Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü arşivinde saklanacak. Fotoğraflar; Akdeniz Belediyesi’nin sosyal medya paylaşımları, tanıtım ve programlarında kullanılır, kullanılan fotoğraflar için telif hakkı ödenmez.

Akdeniz Belediyesi, kendi bünyesinde hazırlayacağı her türlü basılı yayın ve internet ortamında fotoğraf sahibinin adını açık olarak belirterek yayınlayacaktır. Jüri tarafından verilen temayla ilgisi bulunmayan başvurular, geribildirimde bulunmaksızın diskalifiye edilebilir. Kimlik doğrulaması yapılmayan veya kabul edilebilir nitelikte olmayan başvurular her an jüri tarafından yarışma dışı kalabilir.

Yarışmacı, beyan ettiği bilgilerin doğruluğunu tespit etmekle yükümlüdür. Bilgi doğruluğu ispat edilemeyen katılımcıların başvuruları geçersiz sayılır. Yarışma, belediye personeli ile jüri üyelerinin birinci derece yakınlarına açık değildir. Katılımcı; başvurusuyla yarışmaya katılım koşullarını okumuş ve bu koşullarının tamamını kabul etmiş olur.” Detaylar ve Bilgi İçin:  www.akdeniz.bel.tr  – (0552 769 0801)

Başa dön tuşu
1xbet giriş