Bakan Murat Kurum’dan Başkan Gültak’a

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Barış Mahallesi TOKİ Projesi Temel Atma Töreni başta olmak üzere bir dizi program için geldiği Mersin’de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret ederek istişarede bulundu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Barış Mahallesi TOKİ Projesi Temel Atma Töreni başta olmak üzere bir dizi program için geldiği Mersin’de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Cumhur İttifakı’na mensup Belediye Başkanları, TOKİ yetkilileri ile AK Parti ve MHP İl ve İlçe yöneticileri katıldı.

Akdeniz’de yürütülen hizmet ve çalışmaların istişare edildiği ziyarette, başta Barış ve Çay Mahallelerindeki TOKİ projeleri olmak üzere, ilçede yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik birçok konu ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, burada kentsel dönüşüm başta olmak üzere ilçede gerçekleşen birçok yatırım ve projeyle ilgili sunum yaptı. Başkan Gültak günün anısına Bakan Murat Kurum’a tablo hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş