Artık tweetlerinizi görecek kişileri seçebileceksiniz

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, tweet’lerinizi kimin göreceğini seçme konusunda benzersiz bir özelliğe sahip olacak. Peki yeni özellik neler sunuyor?

Popüler sosyal ağ platformu Twitter, tweet’i kimin göreceğini seçme özelliğini duyurdu. Şu anda sadece belirli kullanıcılara açık olan bu özellik, sadece belirlenen kişilerin mesajları görmesine izin veriyor. Tweetleri görüntüleyecek kullanıcıları seçme özelliği nasıl kullanılacak?

Tüm dünyada oldukça popüler olan Twitter, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sosyal medya platformunun duyurduğu yeni özellik, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek.

Tweeti görecek kişileri seçmek için bu işlevi nasıl kullanabilirim?

Twitter, tweet’i hangi kullanıcıların göreceğini seçme işlevini tanıttı. Özellik, görüntü tabanlı sosyal medya platformlarındaki Yakın Arkadaşlar özelliğine çok benzer. Instagram’da bildiğiniz gibi yakın arkadaşlarınızla paylaştığınız hikayeler sadece belirlediğiniz kişiler tarafından görülebiliyor.

Popüler sosyal medya platformları tarafından test edilen özelliği ve Yakın Arkadaşlar özelliği yalnızca belirli kişiler tarafından görülebilecek. Şirket ayrıca ilgili özelliğin kullanımını da kolaylaştırdı.

Tüm dünyada milyonlarca kişinin kullandığı sosyal ağın resmi hesaplarında yeni Twitter özelliğini tanıtan bir video yayınlandı. Paylaşılan video, yeni özelliğin nasıl kullanılacağını ortaya koyacak. Özelliği nasıl kullanacağınızı aşağıdaki tweet üzerinden öğrenebilirsiniz.

https://twitter.com/TwitterSafety/status/1512137703067996166

Popüler sosyal medya platformu Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından büyük ilgi gördü. Bazı kullanıcılar sosyal medya hizmetinin bazı özelliklerinin değişmesini isterken bazıları ise hiçbir şeyi değiştirmek istemiyor ve platform aynı şekilde devam edecek.

Platformda herhangi bir değişiklik olup olmayacağı henüz belli olmasa da şirket, gönderileri yalnızca belirli kişilerin görebileceği bir özelliği bazı kullanıcıların kullanımına sundu. Test edilen özelliğin 150 kişi limiti olacak.

Tweetlerinizi görmek istediğiniz kişileri seçebileceğiniz bir pencere açılır. Bir açılır pencereden seçim yapabilirsiniz. Belirttiğiniz kişiler söz konusu özelliği kullanarak gönderdiğiniz tweet’leri okuyup cevaplayabilecekler. Bu grubun dışındaki kullanıcılar gönderileri göremez.

Bu özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor. Dünyanın en popüler sosyal ağlarından biri olan Twitter, test aşaması tamamlandıktan sonra diğer kullanıcıların kullanımına sunacak.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
1xbet giriş