Arslan;”Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı ve Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Arslan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıldönümünü büyük bir heyecan ve coşku ile kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk,23 Nisan 1920’de “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek milletimize olan güvenini açık bir şekilde ifade etmiştir. 23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bağlı olduğu, milletin bağımsızlığının tüm dünyaya ilan edildiği ve TBMM’nin açıldığı önemli bir gündür. Bu anlamlı gün, tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Atatürk, çocuklara olan sevgisiyle onlara verdiği değeri bu özel günle resmileştirmiştir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onların milli, manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş