Anamur Belediyespor Kulübü Olağan Üstü Kongresini Gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın divan başkanı olarak seçildiği toplantı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Açık oylama usulü ile gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden Adem Şen seçildi.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın divan başkanı olarak seçildiği toplantı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Açık oylama usulü ile gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden Adem Şen seçildi.

Faaliyet raporu ve mali tablonun okunarak oylama sunulduğu genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde konuşan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Anamur Belediyespor’un önümüzdeki sezon 3. Lige çıkacağına inandıklarını belirterek: “ Biz göreve geldiğimizde Anamur Belediyespor maalesef mali disiplinsizlik ve keyfiyetçi yönetim anlayışı nedeniyle en çok dedikodusu yapılan türlü iddialara maruz kalan bir spor kulübü idi. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep birlikte oluşturduğumuz şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışı sayesinde hem dedikodulardan kurtulduk hem de maddi ve manevi anlamda kulübümüze destek vermek isteyen vatandaşlarımızı şüpheye düşürecek durumlardan kurtardık. Hem mali açıdan hem idari açıdan şeffaflıkla yönetilen, oyuncularına ve piyasaya borcu olmayan bir kulüp haline getirdik” dedi.

Anamur Belediyesi’nin spora yönelik yatırımları ile ilgili bilgi veren Başkan Kılınç Anamur Şehir Stadyumunun 1 yıllığına belediyeye tahsis edildiğini belirterek: “ Girişimlerimiz sonucu şehir stadyumu 1 yıllığına belediyemize devredildi. Spor Toto Başkanlığı ile yaptığımız protokol neticesinde stadyumu baştan sona yenileyerek yeniden kullanıma açacağız. Aynı zamanda Ören Mahallemizde bulunan Sefa Mert Spor Tesislerinde bulunan futbol sahasında da sil baştan iyileştirme ve tadilat çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Drenajdan ek tribüne, aydınlatma ve sulama sistemlerinden soyunma ve hakem odalarına kadar neredeyse sıfırdan inşa ettiğimiz futbol sahasını Ağustos ayı sonunda hizmete açmış olacağız. Bütün bu çalışmaları yaparken hem Anamur Belediyesporumuza faydalı olmak istiyoruz hem de büyük takımlarımızın kamp yapabileceği bir ilçe olmayı hedefliyoruz. Ben kongremizin kulübümüze, taraftarlarımıza, oyuncularımıza ve yönetim kurulumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Göreve getirilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan oylamada yeniden başkanlığa seçilen Adem Şen yaptığı konuşmada Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a teşekkür etti. Hedeflerinin Anamur Belediyespor’u 3. Lige taşımak olduğu belirten Başkan Şen:” Belediye Başkanımızın desteği ile geçtiğimiz sezon belirli bir seviyeye getirdiğimiz kulübümüzü yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve futbolcularımızla birlikte bu sezon daha iyi noktalara taşımak ve 3. Lige çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kongre sonucunda kulüp başkanlığına Adem Şen getirilirken yönetim kurulu üyeliğine;

Orhun Yıldız, Mehmet Tuna, Alper Erdem, Kemal Aydın, Aziz Özinal, Özlem Aydın, Ergün Özaltun, Yunus Can, Cüneyt Kavak, Kemal Güzel, Durmuşali Çelik, Abdulkadir Gümüş, Yahya Akay, Kaşif Tartan, Yücel Yücesoy, Eren Kılıç, Murat Temizkan, Serkan Kül, Ali Baki, İbrahim Yalçınkaya, Abdullah Aydın, Yener Adil, Hüseyin Kaya, Ozan Demir seçildi.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Salih Yavuz, Yasin Görmez ve Bayramali Burhan seçildi.

 

Başa dön tuşu
1xbet giriş