Akdeniz’de yol, asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama ve kaldırım yenileme, kilitli parke taşı ve karo kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, parklar, türbe ve ziyaretlere de bakım onarım hizmeti veriyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü, belirlediği plan ve program kapsamında, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan tüm mahallelerde asfalt yama, kaldırım yenileme, kilit taşı ve karo döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde kaldırım kilitli parke taşı çalışması başlatan ekipler, burada mahalle sakinlerinin yoğun olarak kullandığı sağlık ocağı ile okul yolu olmak üzere toplam 8 sokakta yaklaşık 3 bin metrekare alanda kilit taşı kaldırım döşeme hizmeti gerçekleştirecek.

Mahmudiye, Güneş, Şevket Sümer ve Yeni Mahalle’nin muhtelif sokaklarında kilit taşı ve kaldırım karo tamiratı yapan fen işleri ekipleri, yanı sıra ihtiyaç duyan veya farkla mahallelerde zaman içinde zarar gören sokaklarda kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışması yaptı. Eğitim yuvalarına da özel önem verilirken, ihtiyaç duyan okul bahçelerinin yolları da kilit taşları ile döşeniyor.

Parklar elden geçiriliyor

Ekipler, Akdeniz sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlarda da bakım, onarım ve yenileme hizmeti veriyor. 23 Evler Parkı’nın çevre duvarlarını boyayan ekipler, Kazanlı Mahalle parkının bank kamelya ve demir aksamlarını boyadı. Ayrıca Kazanlı Hz. Hızır Hazretleri Türbesi’ni tamamen boyayıp yenileyen ekipler, Çay Mahallesi Ahmet Kaya Parkı ile Siteler Mahalle Parkı’nın bank ve masalarını da boyadı.

Başa dön tuşu
1xbet giriş