Akdeniz’de mahalle sakinleri, yaşadıkları bölgeyi değiştiren hizmetlerden memnun

Akdeniz Belediyesi; ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama ve yama, yeni kadastral yol açma çalışmaları ile birlikte eğitim yuvaları ve ibadethanelere yönelik yenileme ve tadilat çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akdeniz ilçesi sakinlerine temiz, sağlıklı ve düzenli bir kent yaşamı sunmak, şehir yaşamının sağladığı hizmet ve konfora vatandaşların ulaşması için çalışan Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirledikleri plan ve program kapsamında hizmet ihtiyacı duyan bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Güçlendirilen araç-gereç ve ekipman desteğiyle mahallelere çıkarma yapan fen işleri ekipleri, Şevket Sümer Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı kuzeyinde bulunan 5941, 5943, 5945, 5952 ve 5954 numaralı sokaklarda asfalt kaplama çalışması başlattı.

Yıllardır yaşadıkları mahallelerindeki değişime tanık olan vatandaşlar, sunulan hizmetler nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler.

Yeni kadastral yollar açılıyor, eğitim yuvalarına destek veriliyor

Dikilitaş Mahallesi’nde de yeni bir kadastral yol açma çalışması gerçekleştiren ekipler, bu çalışma sayesinde bölge sakinlerinin, özellikle de bölgede faaliyet gösteren üreticilerin nakliye işlerinde yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırdı.

Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nde de asfalt yama işini tamamlayan ekipler, Yenitaşkent Yusuf Bayık İlk ve Ortaokulu’nun çevre duvarını sıvayıp yeniledi; ibadethanelerin içi ve çevresinin tadilatını gerçekleştirdi. Fen işleri ekiplerinin, belirledikleri plan ve program kapsamında, eksiği olan mahallelerde asfalt kaplama ve yama, kaldırım yenileme, yeni yol açma hizmetleri aralıksız sürecek.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş