Akdeniz Fen İşleri Ekipleri, Akdeniz’i değiştirmeye devam ediyor

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her mahalleye asfalt, kaldırım karo ve kilitli parke taşı yenileme hizmetlerini sunmaya, böylelikle vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırladığı plan-program çerçevesinde ve güçlendirilen araç-gereç ile ekipman desteği sayesinde, ihtiyaç duyan her mahalleye aralıksız hizmet sunmaya, Akdeniz’i değiştirmeye devam ediyor.

Akdeniz’i değiştiren hizmetler, vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor

Şevket Sümer Mahallesi’nde, iş makineleri yardımıyla yeni açılan bir sokakla birlikte, Okan Merzeci Caddesi’nin kuzeyi ile ihtiyaç duyan diğer birçok sokakta, ayrıca tarım ve sanayi işletmelerinin yoğun olarak faaliyet gösterdiği bölgelerde asfalt kaplama ve yama çalışmaları gerçekleştirdi.

Aynı mahallenin 5999 numaralı sokağı üzerinde kaldırım karo çalışması da yapan ekipler, Yeşilçimen Mahallesi’nde ise yama öncesi zeminde bulunan çamurlu kısımları iş makineleri yardımıyla temizledi, ardından dolgu malzemesini serip sıkıştırdı, son olarak da sokakları asfaltla kapladı.

Hal Mahallesinde de daha önce belirlenen bir ada içinde yer alan 5 sokakta kaldırımların kilitli parke taşları döşenip yenilendi. Müfide İlhan Mahallesinde çeşitli sokaklarda asfalt yama çalışması yapan ekipler, Siteler Mahallesi 5634 ve bağlantılı sokaklarda da kaldırım yenileme hizmeti gerçekleştirdi.

Öte yandan Akdeniz ilçesi sakini vatandaşlar, mahallelerinin çehresini değiştiren, yaşamlarını güzelleştirip kolaylaştıran hizmet ve çalışmalardan ötürü memnuniyet ve teşekkürlerini dile getirdi.

Başa dön tuşu
1xbet giriş