Akdeniz Belediyesi vezneleri, bu hafta sonu açık

Akdeniz Belediyesi; ‘7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanıp, taksitlerini ödemek isteyen vergi mükellefi vatandaşlar için merkez binada bulunan veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

Birinci taksit ödeme süresi 1 Kasım’da sona eriyor

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu’ kapsamında, 1’inci taksit ödeme süresi 1 Kasım 2021 tarihinde sona erdiği hatırlatıldı. Açıklamada; söz konusu kanundan faydalanarak emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi mükelleflerin 1 Kasım 2021 tarihine dek ödeme yapmaları gerektiği ifade edildi.

Yasadan yararlanabilmek için ilk 2 taksit süresinde ödenmeli

Vergi mükellefi vatandaşların, söz konusu kanun hükümleri ve düzenlemeden yararlanmaya devam edebilmeleri için ilk 2 taksiti belirlenen süre içinde ödemesi gerekiyor. Mükellefler; adı geçen vergilere ait ödemelerini, belediye vezneleri ve www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden de yapabilir.

Öte yandan Akdeniz Belediyesi; vergi mükellefi vatandaşların gecikmeye uğramaması ve olası yoğunlukları önlemek amacıyla, 30 Ekim 2021 Cumartesi ile 31 Ekim 2021 Pazar günlerinde, belediye merkez binada bulunan veznelerini 10:00 ila 16:00 saatleri arasında açık tutacak.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş