Adile Naşit ve Münir Özkul Kreşlerinde Cumhuriyet çoşkusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Naşit ve Münir Özkul Kreşlerinde eğitim gören minikler, düzenledikleri dans gösterileri ve şiir dinletileriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Büyükşehir’in Tarsus Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiindeki Oyun Atölyesi’nde de etkinlik düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Adile Naşit ve Münir Özkul Kreşlerinin çocukları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Velilerin de katıldığı etkinlikte minikler şiirler okuyup, dans gösterileri yaptı. Büyükşehir’in Tarsus ilçesi Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiindeki Oyun Atölyesi’nde de 29 Ekim coşkusu yaşandı.

Minikler Cumhuriyet Bayramı’na özel gösterilerini sergiledi

Münir Özkul Neşeli Yüzler ve Adile Teyze Neşeli Sesler kreş ekipleri, şiir dinletisinde şair Hülya Önel ve İsmail Hakkı Sunat’ın Cumhuriyet adlı şiirlerini okudu. Atatürk temalı şarkılar da söyleyen minikler, 10. Yıl Marşı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı.

Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı da çaldığı marşlar ve eğlenceli şarkılarla miniklere 29 Ekim coşkusunu doyasıya yaşattı.

“Bugüne kadar Atatürk’ün yolumuza açtığı ışıklarla ilgili sürekli sohbet ettik”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda kreş koordinatörü olarak görev yapan Özlem Tanışık, “Bugün çocuklarımızla birlikte Cumhuriyetimiz’in 98. yılını büyük coşku ve sevinçle kutladık. Bu gösterilere çocuklarımız okul açıldığından beri hazırlanıyorlar. Ders arasında hazırlandılar, şiirlerini ezberlediler. Bugüne kadar Atatürk’le ilgili, Atatürk’ün yolumuza açtığı ışıklarla ilgili sürekli sohbet ettik. Bugün de gerçekleştirdikleri gösteri ile keyifle günümüzü kutlamış olduk” dedi.

“Kadına ve çocuğa değer veren, ön planda tutan bir belediyecilik”

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çocuğuyla beraber kendisinin de eğlendiğini belirten veli Hatice Sandal, “Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Kadına ve çocuğa değer veren, ön planda tutan belediyecilik için Vahap Seçer Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz. Kutlamalar çok güzeldi. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası günümüzü daha çok neşelendirdi. Çocuklarımızla birlikte biz de çok mutlu olduk” dedi.

Münir Özkul Kreşi’nde oğlu eğitim alan Pelin Yıldırım, “Bugün çok fazla duygulandık. Çok fazla özen gösterildiğini düşünüyorum. Çok eğlenceliydi. Çocuklarla beraber biz de çok eğlendik” ifadelerini kullandı.

Günyurdu Atgirmez’de 29 Ekim coşkusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus ilçesi Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinde bulunan Oyun Atölyesi’nde de Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Atgirmez pazaryerinde gerçekleşen etkinlikte Oyun Atölyesi Öğretmenleri Ela Canbolat ve Gülhan Dönmez’in hazırladıkları programda çocuklar marşlar ve şarkılar söyleyip, şiirler okudu. Anne ve babaların da katıldığı etkinlikte coşku dolu anlar yaşandı. Programa katılan Günyurdu Mahalle Muhtarı Seydi Kanar, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş