Kılavuz;”CHP; Yiğit evladımız, Eren Bülbül’ün adı geçince bölücülüğü ortaya koymuştur”

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir parka “İyi Ki Varsın Eren-Eren Bülbül Parkı” isminin verilmesi önergesinin Cumhur İttifakı üyelerine karşı CHP/HDP üyelerinin oy çokluğuyla reddedilmesine tepki gösterdi.

MHP’li Kılavuz, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türk milletinin kahraman evladı Eren Bülbül yavrumuzun adı Türk bayrağı dalgalandıkça, Türk milleti var oldukça, Türk vatanı hür ve bağımsız yaşadıkça,  daima iftiharla anılacak, ebediyen kahramanca yaşatılacaktır. Eren Bülbül adı şehit olduğu andan itibaren yüreklerimize kazınmış, Şehitler kervanının kutlu yolculuğuna katılmış, Türk milletinin şanlı mazisinde şerefli yerini almıştır.” Dedi.

MHP’Lİ KILAVUZ’UN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

EREN KARDEŞİMİZİN İSMİNİ YAŞATMAK LÜTUF DEĞİL MECBURİYETTİR

11 Ağustos 2017’de Trabzon/Maçka’da bölücü hain teröristlerin alçak saldırısında Astsubayımız Ferhat Gedik ile birlikte şehadet şerbeti içen Türk milletinin kahraman evladı Eren Bülbül yavrumuzun adı Türk bayrağı dalgalandıkça, Türk milleti var oldukça, Türk vatanı hür ve bağımsız yaşadıkça daima iftiharla anılacak, ebediyen kahramanca yaşatılacaktır. Eren Bülbül adı şehit olduğu andan itibaren yüreklerimize kazınmış, şehitler kervanının kutlu yolculuğuna katılmış, Türk milletinin şanlı mazisinde şerefli yerini almıştır.

Eren Bülbül;

Çocuk yaşta Sarıkamış’a cephane taşırken şehadet şerbeti içen şühedanın bugün ki ruhudur, Çanakkale Cephesine dönmemek üzere giden 15’lilerin günümüzdeki adıdır, Birinci Dünya Savaşı yıllarında 2 dönem mezun veremeyen Trabzon Lisesinin şehit düşen yiğit öğrencilerinin çağımızdaki duruşudur. Eren kardeşimizin ismini yaşatmak, onun kutlu hatırasını gelecek nesillere miras bırakmak, Şehitlerimize karşı vefa borcumuzu ödemek, Ecdadımıza karşı manevi sorumluluklarımızı yerine getirmek, bu ülkede yaşayan her insan için bir lütuf değil mecburiyettir.

EREN BÜLBÜL’ÜN İSMİNE KARŞI ÇIKMAK CHP’NİN AÇIK VE NET UTANÇ VESİKASIDIR

Bu vesileyle; Mersin’imizin Akdeniz ilçesinde; Huzurkent Mahallesi’ndeki bir parka mahalle halkı ve muhtarlığın talebi ile  MHP’li meclis üyemiz Tufan Nenni’nin önergesiyle Akdeniz Belediye Başkanlığına sunulmuş “İyi ki Varsın Eren Bülbül” isminin verilmesi istenmiş, Ancak ne acıdır ki CHP ve HDP meclis üyelerinin 20 ret oyuyla Parka “Eren Bülbül” isminin verilmesi engellenmiştir. Eren Bülbül yaşından büyük yüreğiyle, Bir şeref numunesidir, cesaret nişanesidir, milli abidelerimizdendir.

15 yaşında şehadet şerbeti içen masum evladımızın isminin bir parka verilmesine karşı çıkmak, 500 şehit olsa beş yüzünün de adını bir parka mı vereceksiniz diyerek, kahraman şehitlerimize karşı alaycı tavırlar sergilemek, CHP ve HDP’nin bu ülkenin milli varlığına hazımsızlığını ortaya koyan,  çok açık ve net utanç vesikalarıdır. Bu utanç vesikası CHP için de ilk değildir.

MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ DİYENLER HDP İLE YOL YÜRÜMEKTEDİR

Nitekim daha önce de CHP/HDP oylarıyla, Huzurkent Bahşiş Mahallesi’ndeki bir parkın adının,  ‘Şehit Ramazan Bahşiş’ olarak değiştirilmesi yönündeki önerge reddedilmiştir. Yine aynı şekilde terörist olduğu için öldürülen Mahir Çayan ve arkadaşlarının adlarının kamusal alanlara verilmesi adına kanun teklifi hazırlayan CHP; Yiğit evladımız, yüz akımız Eren Bülbül’ün adı geçince bölücülüğü ortaya koymuştur. Savcımız Sefa Mutlu’nun katili Yılmaz Güney’in ve bölücübaşı, bebek katilinin posteri önünde konser veren Ahmet Kaya’nın adlarını belediye binalarına verenler, şehidimiz Eren Bülbül denince bölücülükten yana yüzlerini döndürmüştür. Kıbrıs Türk’ü nice soydaşımızın katili, Türk düşmanı Makarios’un heykelini dikmekte beis görmeyenler, Kahramanımız Eren Bülbül’ün adını bir parka vermeye gelince üç maymunu oynamıştır. Mustafa Kemal’in askerleriyiz sloganlarıyla yola çıkanlar, Mustafa Kemal’in kurduğu cumhuriyet yaşasın diye çocuk yaşında şehadete yürüyen Eren Bülbül’ün değil ihanetin adını kendilerine kalkan yapmıştır.

CHP, HDP’dir. HDP ise PKK’dır.

Ne hazindir ki CHP’nin bagajından bir kez daha HDP çıkmış, CHP/HDP/PKK ittifakı bir kez daha gözler önüne serilmiş, CHP’nin istikameti kaybolmuş, iradesi HDP’ye pelesenk olmuş, kirli ittifakları yeniden deşifre edilmiştir.

Gerçek Atatürkçüler, Mustafa Kemal Atatürk’ün istikametini takip edenler, bu ihanete, bu rezalete, bu kepazeliğe asla göz yummayacaktır. Türk Milleti, CHP tarihine bir utanç vesikası olarak yazılan bu terör seviciliğinin asla unutmayacak, vicdanlarımızı yaralayan bu alçakça kararın takipçisi olacak, koro halinde ve ağız birliği içinde güdülen ihanete göz yummayacaktır. Yüce Türk Milleti CHP/HDP/PKK ittifakının ihanetlerini aklından çıkarmayacak, günü geldiğinde iradesinin acı tokadını, bu terör ittifakına indirmekten geri durmayacaktır. Mersin Büyükşehir Belediyesinde terörist Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatroyu sahneleyenlerin, şehidimiz Eren Bülbül’e yönelik bu saygısızlığını Mersinli hemşerilerimizin ve Yüce Türk milletinin vicdanına havale ediyorum. Buradan gür sesle tekrar haykırıyorum: CHP, HDP’dir. HDP ise PKK’dır.

EREN BÜLBÜL’ÜN ADINI YAŞATAN AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK VE CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Aziz şehitlerimiz, birlik ve beraberliğin teminatı ebedi muhafızlarımızdır, Şehitlerimiz gönlümüze düşen nur, toprağa düşen cemrelerimizdir, Vatan ve millet uğruna gözünü budaktan esirgemeyen beka anıtlarımızdır. Şehitlerimiz muazzam vicdanlarıyla, iman ve inanç dolu mukaddes adanmışlıklarıyla,  mukayesiz fedakârlıkları, taviz vermez kudret karargâhlarıyla, İstiklal ve istikbalimizin şeref nişaneleridir. Aziz şehitlerimizin mukaddes hatıralarına kast etme cüreti gösterenler, şehidi bilmez, vatanı bilmez, milleti bilmez, çarpık zihinler, milli kimliğimizi, milli kültürümüzü, çiğnemek için iş birliği yapan zelil birliktelikler, milli mukavemet önünde eriyecekler, Milli duruş karşısında sel gibi akıp gideceklerdir. Bu vesileyle;  Eren Bülbül’ün adını yaşatmak amacıyla milli duruş gösteren her türlü engellemeye rağmen “İyi ki Varsın Eren Bülbül” tabelasını asarak, Şehidimize olan vefasını, gönül ve boyun borcunu ödeyen, Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak Beyefendiye ve Cumhur İttifakının yiğit belediye meclis üyelerine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Kılavuz, Anadolu Ajansının 102’nci kuruluş yıl dönümünü de kutladı.

Başa dön tuşu
1xbet giriş