48 Saat İçerisinde “UKRAYNA”

Oksana Zvarych:”Ukrayna, 2022…

Bugün bir arabada uyuyakaldın ve bazı çocuklar metroda, otoparklarda veya bomba çöplüklerinde uyuyor. Boğazım ağrıyarak sana ninni söyledim ve sen muhtemelen o titreyen sesi duymuşsundur ve bazı çocuklar siren ve metal çıngıraklarına uyuyorlar. Sen uyuyakaldın ve sonunda sessizce ağlayabiliyorum. Ağlamak çünkü bugün sınırsız koşulsuz sevgim ve sınırsız nefretim aynı zamanda vardı. Ama gözyaşları akmayacak. Gerçekten bir yetişkin olarak bu duyguları hiç bilmenizi isterdim, çünkü açıkçası, mahvediyorlar.

Bilinçaltının tümünün gerçek olduğuna inanmayı reddediyor ve bu yüzden Chuguyiv, Odessa, Sumy, Harkiv, Gostomel, Kakhovka, Kherson, Çernobil, Zmiiniy hakkındaki tüm bu haberleri bastırmak istiyorsunuz…. , diğer tek şey bugün 5. dişini kaybettin .. 5. diş sonuna kadar! Ve bu hayattaki en büyük acınız olsun..

Ve şimdi bunun olması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz!
Çünkü bizim vatan sevgimiz, onu sevenlere olan nefret kadar büyüktür. Bunu unutmayacağız ! Artık her zamanki barıştan bahsetmiyoruz, zafer istiyoruz ve elde edeceğiz!
Senin ve diğer tüm çocukların iyiliği için!
Ukrayna’ya şükürler olsun! Silahlı Kuvvetlerimizin kahramanlarına şükürler olsun!” dedi.

Farklı Ukrayna vatandaşları ile  yaptığımız röportajlarda ise;

U.V. : “Bugün Ukrayna’da, önümüzdeki 48 saat içinde bağımsız ve özgür bir ulus üzerinde tam otoriter kontrolü ele geçirmeyi planlayan Vladimir Putin’in saldırganlığının kurbanları babasının cesedi üzerinde ağlayan bir oğul gösteriliyor.”

K.V. : “Ukraynalı Vatandaşların isteği; Tüm dünya Rusya’nın komşusu olmanın nasıl olduğunu bilmeli. Bugün Ukrayna’da insanlar geceyi sığınaklarda geçirdi, 21. yüzyılda nasıl oluyor? Ukrayna’da şu anda sivil insanlar ölüyor . Dünya Ukrayna ordusuna putin’i durdurması için yardım etmeli…”

GHA – Ukrayna

Başa dön tuşu
1xbet giriş