20 yıllık yamalı yol asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi 9. Cadde’deki asfalt çalışmalarını tamamladı. 20 yıl sonra yamalı yoldan kurtulduklarını ifade eden Muhtar Fatma Bezgin, “9. cadde, 20 yıldır hep yama içindeydi” dedi. Bezgin, asfalt çalışması için Başkan Seçer’e ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent genelinde sorunsuz yollar ve konforlu ulaşım için yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin, çalışma programına aldığı caddelerden biri de Yenişehir ilçesinde bulunan ve yaklaşık 20 yıldır yamalı olan 9. Cadde oldu.

20 yıllık yamalı yol Büyükşehir tarafından asfaltlandı  

Merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yolları gerçekleştirdikleri çalışmalarla yenileyen ekiplerin yeni rotası olan Limonluk Mahallesi 9. Cadde, kısa sürede konforlu bir hale getirildi. 20 yıldır tam anlamıyla asfaltlanmayan ve yama içerisinde olan yol, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalta kavuşturuldu. Caddenin 900 metrelik kısmında çalışma yürüten ekipler, yıpranmış zeminin sökülmesinin ardından zaman kaybetmeden sıcak asfaltla yeniden kaplama faaliyetlerine başladı.

“9. cadde, 20 yıldır hep yama içindeydi”

Limonluk Mahallesi Muhtarı Fatma Bezgin, yapılan asfalt çalışmaları için Başkan Vahap Seçer’e ve Büşükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Bezgin, “9. Cadde, 20 yıldır hep yama içindeydi. Bugün mahallemde asfalt çalışması var” dedi.

Yapılan çalışmalarla önemli noktalarda yaşanan yol problemlerini çözüme kavuşturan yol yapım ekipleri, modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılama çalışmalarına devam edecek.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş