1923 Rasim Baba Oto Yıkama, anlamlı günde hizmete açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılının kutlandığı anlamlı günde 1923 Rasim Baba Oto Yıkama Mersinliler’in hizmetine girdi. Açılış kurdelesini CHP’li belediye başkanları ile milletvekilleri kesti.

Mersin’in sevilen genç iş insanlarından Derviş Tümüklü’nün sahibi olduğu 1923 Rasim Baba Oto Yıkama hizmete açıldı. Yenişehir ilçesi İnönü mahallesindeki işletmenin açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen’in yanısıra çok sayıda siyasi, bürokrat ve davetli katıldı.
Son teknoloji cihazlar ve kaliteli ürünlerin kullanıldığı işletme, oto yıkama, boya koruma ve seramik kaplama alanında marka olmak için kolları sıvadı.

rasimbabaotoyıkama

Açılış töreninde yaptığı konuşmada, memnuniyetini dile getiren genç iş insanı Derviş Tümüklü, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim” diyerek, sözü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e bıraktı.

Başkan Seçer, anlamlı bir günde böyle nezih bir işletmeyi Mersin’e kazandırdığı için Derviş Tümüklü’ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Nerede hareket, orada bereket. Mersin’e yatırım yapan herkesin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Özellikle Yenişehir’de yapacağımız önemli işlerle burayı tam bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.
Başkan Seçer, açılış törenine katılan davetliler ile birlikte tüm Mersinliler’in Cumhuriyet Bayramını kutlayarak sözlerini noktaladı.

rasimbabaotoyıkama

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen tarafından kesildi.
Müzik dinletisi eşliğinde davetlilerin en güzel şekilde ağırlandığı açılışta, işletme sahibi Derviş Tümüklü konuklarıyla tek tek ilgilenmeyi ihmal etmedi.(haberhouse)

Başa dön tuşu
1xbet giriş